Excursie Oorlogs- en Vredesmuseum, Nijverdal 27 februari
26 januari 2018
Verslag excursie klooster Denekamp: een bijzondere middag
22 februari 2018
Toon alles

Excursie 26 april naar vestingstad Groenlo

(bron foto: www.tripadvisor.nl)

Op donderdag 26 april 2018 start om 10.00 uur een stadswandeling door de oude vestingstad Groenlo.

We wandelen met de gids over de kanonswal langs en door het historische centrum,  waar we uitleg krijgen bij alle bezienswaardige panden, de kerk, waterput, stadhuis etc. Deze tocht zal ruim anderhalf uur in beslag nemen. Na afloop heeft u gelegenheid om gezamenlijk te lunchen of koffie met iets erbij te nuttigen op de oude markt, uiteraard wel voor eigen rekening. De kosten voor deze excursie zijn 3.50 euro per persoon.

Na de lunch start om 13.30 uur een rondleiding door het geboortehuis van bierbrouwerij Grolsch met gids en een  interactieve rondleiding over de geschiedenis van 400 jaar Grolsch. Na afloop van de tour krijgt u in de kelder van de brouwerij een oerpils aangeboden. Dit oerpils wordt alleen daar geschonken. Duur rondleiding 75 minuten, kosten 6,50 euro per persoon.

Aanmelden voor één of beide excursies kan vanaf nu tot 21 april uiterlijk. Na aanmelding ontvangt u alle verdere informatie.

Aanmelden bij: lies.schole@home.nl of telefonisch na 18.00 uur: 053-2300715.