Proefles 7 februari Sacred Dance
21 januari 2018
Jeu de boules seizoen 2018
22 februari 2018
Toon alles

Sacred Dance

Woensdag 7 februari meldden zich zo’n 20 deelnemers voor de proefles Sacred Dance. Een opkomst boven verwachting. Onder leiding van docente Jeaneth de Witte werd met veel enthousiasme een aantal dansen uitgevoerd. Reden genoeg dus om hiermee door te gaan.

Voorlopig is er de komende drie maanden 1 les en wel op de volgende data: 21 februari, 28 maart en 25 april. De lessen zijn elke woensdagochtend van 11.00-12.30 uur in zaal 1. De kosten voor deze 3 lessen zijn € 15,00 per deelnemer. Een kopje koffie of thee is gratis. Eind april gaan we kijken of we in de maanden mei en juni ook lessen gaan plannen.

Voor het nieuwe seizoen vanaf september is het de bedoeling Sacred Dance een definitieve plek geven in het programma van Sport en Spel. Vooralsnog gaan we uit van 2 lessen van 1,5 uur op de woensdagochtend.

Wil je graag meedoen met de eerste 3 lessen?, stuur dan uiterlijk voor woensdag 21 februari een mail naar:

Hans Sleeuwits

Coördinator Sport en Spel

E-mail: sportenspel@55plus-enschede.nl