Welkom op de site van Stichting 55+ Enschede

Onze nieuwe site vind u hier      De nieuwe 55+ website

 

 

De derde leeftijd… U bent 55+, de zaken staan op de rit, de carrière is gemaakt, de partner gevonden, of u bent single, de opvoeding van de kinderen is voltooid, u hebt nog een baan, of bent werkeloos, met (vervroegd) pensioen of in de VUT.

Maar… u wilt nog van alles!

Dan bent u onze doelgroep:

De stichting ‘Stichting 55+‘ is in 1984 opgericht met het doel:
Het tot stand brengen van een ”Centrum voor de derde leeftijd”, door voorzieningen te creëren gericht op sociaal en cultureel welzijn op basis van vrijwilligheid.


Voor meer informatie en vragen over Stichting 55+ kunt u gebruik maken van het Contactformulier 55+ of stuurt u een e-mail naar: info@55plus-enschede.nl.

Voor een overzicht van alle activiteiten in het nieuwe seizoen 2017/2018 klikt u hier.


Sluiting rond de feestdagen

Gedurende de feestdagen is ’t Pluspunt gesloten van maandag 25 december 2017 t/m 1 januari 2018.


Parkeren

Lees dit document omtrent de huidige parkeerproblematiek.


Jan Fokkema vrijwilliger van het jaar

Zaterdag 28 oktober jl. waren er ca. 100 vrijwilligers bij elkaar op de jaarlijkse vrijwilligersdag van de Stichting 55+. Er was een muzikale ontvangst met het draaiorgel De Laplander. Zo zat de stemming er al meteen goed in. De stamppotmaaltijd viel in goede smaak. En met een kleine attentie, die de Brandweer beschikbaar had gesteld, ging iedereen goedgemutst weer naar huis.

Tijdens deze bijeenkomst werd Jan Fokkema de vrijwilliger van het jaar 2017. Hij is maar liefst al 12 jaar coördinator voor het bridgen. Er zijn thans 3 lesgroepen en 8 bridgegroepen bij de Stichting 55+. Ook heeft hij in het verleden vele jaren in het bestuur gezeten en was hij redacteur van ons blad Echoplus.