55+ Presentatie

Op de 55+ Presentaties worden uiteenlopende onderwerpen besproken. Dit kan door middel van een lezing, een presentatie of een voordracht zijn. De onderwerpen kunnen soms heel actueel zijn, bijvoorbeeld bij veranderingen in de wet- en regelgeving, gezondheidszorg of ouderenzorg. Maar ook heel algemeen, zoals foto’s en kaarten over oud-Enschede, een reisverslag of een seizoensgebonden onderwerp zoals midwinterhoornblazen.

Voor de 55+ Presentaties zijn ook niet-leden van harte welkom. Ieder betaalt het deelnemersgeld van € 2,00 (inclusief een kopje koffie of thee). Het tweede kopje kost € 1,00.

Vanaf 9.30 uur staat de koffie en thee voor ons klaar in ons Pluspunt.

Dag en tijd(en):
dinsdag 28 november

Groepsleider:
J. Cohen


Nieuws

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Datum Dinsdag 23 januari 2018
Aanvang 10.00 uur
Presentatie Dick Buursink

Waar het om gaat bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

In Enschede is hij vooral bij de ouderen goed bekend: Dick Buursink. Hij was hier gemeenteraadslid en wethouder. Ook was hij een periode gedeputeerde bij de Provinciale Staten van Overijssel. En niet te vergeten: hij was een prominent lid van de Partij van de Arbeid, die een lans brak voor de fietsers. Dus hij weet veel van de politiek in onze contreien.

Vandaag komt hij vertellen waar u op moet letten als u uw stem uitbrengt voor de gemeenteraad in het voorjaar.

Het belooft een interessante morgen te worden.

Levensverhaal

Datum Dinsdag 27 februari 2018
Aanvang 10.00 uur
Presentatie Stans Bakker

Hoe zou het voelen uw Levensverhaal in handen te hebben?
Stans Bakker van de Stichting En Suite weet hoe dat moet: uw levensverhaal schrijven. Wat heeft u daarvoor nodig en wat moet u ervoor doen?
Op deze dinsdagmorgen geeft Stans Bakker een presentatie met daarin voorbeelden en suggesties. Ook geeft ze aan hoe u mee kunt doen aan de workshops over dit onderwerp en wat de kosten daarvoor zijn.

Voor meer informatie:
Coördinator Cultuur
G. Zwarteveen

Telefoon:
053-5724339

E-mail:
Klik hier voor:
Documenten