55+ Presentatie

Op de 55+ Presentaties worden uiteenlopende onderwerpen besproken. Dit kan door middel van een lezing, een presentatie of een voordracht zijn. De onderwerpen kunnen soms heel actueel zijn, bijvoorbeeld bij veranderingen in de wet- en regelgeving, gezondheidszorg of ouderenzorg. Maar ook heel algemeen, zoals foto’s en kaarten over oud-Enschede, een reisverslag of een seizoensgebonden onderwerp zoals midwinterhoornblazen.

Voor de 55+ Presentaties zijn ook niet-leden van harte welkom. Ieder betaalt het deelnemersgeld van € 2,00 (inclusief een kopje koffie of thee). Het tweede kopje kost € 1,00.

Vanaf 9.30 uur staat de koffie en thee voor ons klaar in ons Pluspunt.

Dag en tijd(en):
Dinsdag 26 september 10.00 uur
Dinsdag 24 oktober 10.00 uur
dinsdag 28 november

Groepsleider:
J. Cohen


Nieuws

Fysiotherapie

Datum Dinsdag 26 september 2017
Aanvang 10.00 uur
Presentatie Ellen Meester

Fysiotherapeute Ellen Meester komt ons vertellen waarmee fysiotherapie ons kan helpen. Zij behandelt mensen die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Wilt u hier meer over weten? U bent van harte welkom.

Paddenstoelen

Datum Dinsdag 24 oktober 2017
Aanvang 10.00 uur
Presentatie Laurens van Run

Het is herfst. Overal steken kleurige paddenstoelen hun kopjes weer op. En er zijn zoveel soorten in allerlei kleuren en maten. Sommige kun je eten, andere zijn giftig. De heer Van Run komt ons hierover vertellen.

Vooraankondiging. Op 28 november is er de presentatie van de 55+ filmclub.

Voor meer informatie:
Coördinator Cultuur
G. Zwarteveen

Telefoon:
053-5724339

E-mail:
Klik hier voor:
Documenten