Computerspreekuur

Aan alle leden van Stichting 55+ biedt de computercommissie de mogelijkheid aan om vragen te stellen over het gebruik van computer, tablet of smartphone.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor vragen omtrent het gebruik van het apparaat en/of geïnstalleerde programma's ("apps"). Wij voeren geen reparaties uit; ook geven we geen cursus. Echter, vragen die vanuit een cursus zijn opgekomen zijn welkom.

U kunt vragen stellen over het besturingssysteem, over toepassingen zoals internet, e-mail, tekstverwerking, de beveiliging van uw computer, over foto’s op uw computer zetten, en het beheer van uw foto’s, updaten van programma’s, onderhoud van uw computer, e.d.
Er zijn computers aanwezig, maar uw eigen apparaat meebrengen is bij de meer specifieke vragen aanbevolen.

Zorg wel bij vragen over internet en e-mail, dat u alle gegevens meebrengt: e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord, inloggegevens voor de computer, enz.

Wij zullen niet op al uw vragen direct een antwoord hebben en in sommige gevallen eerst onderzoek moeten verrichten. In zo’n geval zal er een aanvullende afspraak met u worden gemaakt.

Het Computerspreekuur vindt elke eerste maandag van de maand plaats tussen 11:00 en 13:00 uur. Hiervoor is geen aanmelding nodig.
Kan een probleem of vraag echt niet wachten bieden wij u ook de moigelijkheid om op afspraak op een van de overige maandagen langs te komen. U kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken.

In de zomermaanden zijn de computerspreekuren op de eerste dinsdag van de maand.

Dag en tijd(en):
Inloopspreekuren

maandag       4 september      11.00 – 13.00 uur
maandag       2 oktober         11.00 – 13.00 uur
maandag       6 november       11.00 – 13.00 uur
maandag       4 december       11.00 – 13.00 uur

Locatie:
't Pluspunt
Schuttersveld 17
7514 AC Enschede 

Groepsleider:
Comcom


Kosten
Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit is lidmaatschap van de Stichting vereist. Daarnaast betaalt u € 2,00 aanwezigheidsgeld.

Nieuws
Er is geen actueel nieuws.
Voor meer informatie:
Coördinator Comcom
R. Beverdam

Telefoon:
053-4351480

E-mail:
Klik hier voor:
Documenten