Excursies

Het organiseren van één-daagse excursies. De kosten zullen beperkt blijven tot de entree en/of consumptie.

Informatie via de mail over komende excursies?

Indien u het op prijs stelt om voorafgaand aan de publicatie in het blad Echoplus al geïnformeerd te worden over de komende excursies, dan kunt u zich aanmelden voor de Nieuwsbrief, 55Plusmail geheten. Deze wordt maximaal één keer per week uitsluitend per mail verstuurd. Het aanmeldingsformulier vind u in het menu onder contact en de link 'aanmelden 55plusmail'.

Dag en tijd(en):

    
Groepsleider:
L. Schole


Kosten
Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit is lidmaatschap van de Stichting vereist. Zie informatie in de Echoplus en op deze webpagina.

Overig
Wetenswaardigheden excursies Stichting 55+

Deelname aan excursies is altijd geheel op eigen risico.

Wat betreft deelname aan excursies: als u moeite heeft met trappen lopen zijn sommige excursies niet geschikt om aan deel te nemen. Dit wordt altijd vermeld in de uitnodiging. Een rollator is niet altijd toegestaan. Vanaf nu krijgt u geen toegang meer tot een excursie als u, ondanks het verbod, toch met een rollator naar binnen wilt. Dit is niet alleen voor uw, maar ook voor onze veiligheid een voorwaarde.

Aanmelden:
Aanmelden kan bij voorkeur per mail (lies.schole@home.nl), of telefonisch na 20.00 uur (053-2300715) tot uiterlijk twee weken vóór de datum van de excursie. U ontvangt na aanmelding de verdere informatie. Tenzij anders aangegeven is aanmelden verplicht. Afmelden eveneens, mocht u toch niet mee kunnen, zodat leden die op de reservelijst staan ook de kans krijgen om mee te gaan in de plaats van degene die afvalt. Het is niet toegestaan dat er onder uw naam iemand aan een excursie deelneemt die geen lid is.

Starttijden excursies:
De starttijd van een excursie wordt ook conform aangehouden. Dat betekent dat, mocht u te laat komen, er niet gewacht wordt. Dit heeft met name te maken met de afspraken die met de rondleiders zijn gemaakt.

Nieuws

Excursie schoolmuseum en bierbrouwerij Ootmarsum

Op woensdag 22 november 2017 vindt er een excursie plaats naar het Educatorium (voorheen Schoolmuseum) in Ootmarsum met aansluitend een rondleiding bij de bierbrouwerij Heupink (nabij het Educatorium) waar het Othmarbier gebrouwen wordt. Voor beide bezoeken is er een gids gereserveerd die ons rond leidt. Kosten museum (museumjaarkaart niet geldig) tussen de 4 en 6 euro per persoon (afhankelijk van het aantal deelnemers). Kosten rondleiding bierbrouwerij 8 euro per persoon exclusief het proeven van de diverse bieren. Na afloop van de rondleiding is er bij de aanliggende Gasterij gelegenheid om op eigen kosten biertjes te proeven of iets anders te gebruiken.

De start van de rondleiding door het Educatorium is om 11.00 uur. De start van de rondleiding door de brouwerij is om 13.30 uur. Na aanmelding (tot uiterlijk 15 november 2017) ontvangt u nadere informatie inzake route, betaling en parkeermogelijkheden. Aanmelden bij voorkeur per mail bij: lies.schole@home.nl of na 20.00 uur telefonisch (053-2300715).

 

Voor meer informatie:
Coördinator Excursies
L. Schole

Telefoon:
053-2300715

E-mail:
Coördinator Cultuur
G. Zwarteveen

Telefoon:
053-5724339

E-mail:
Klik hier voor:
Documenten