Zin in een partijtje voetbal?
25 oktober 2017
Wandelen op het landgoed TWICKEL 8 december 2017
25 oktober 2017
Toon alle nieuws

20 jaar koersbal bij Stichting 55+

Op donderdag 14 september werd aandacht besteed aan het feit dat er al 20 jaar koersbal wordt gespeeld bij onze stichting.

Oprichter van de koersbalgroep was Jan Schouwink, die destijds ook leider was bij het jeu de boules van 55+. Besloten werd om te beginnen met koersbal, dat gedurende de wintermaanden gespeeld kan worden in de grote zaal van 55+. Zo werd er achtereen-volgens gespeeld in de Fabrieksschool, daarna bij het voormalige Polaroid en nu op het Schuttersveld. Na Jan Schouwink heeft Annie Oppers vele jaren de groep van koersbal geleid. Sinds enkele jaren heeft Jos Walmink de leiding van deze groep enthousiaste deelnemers op donderdagmiddag. Het succes heeft ertoe geleid dat er nu ook een groep koersbal is op woensdagmiddag.

Gebleken is dat een drietal dames sinds de oprichting al 20 jaar deelnemen aan de koersbalgroep en dit feit werd heuglijk herdacht. Voor de betrokken dames, Gerda Beverdam, Mini Luizink, en Martha v.d. Woude, kwam het als een grote verrassing dat er even bij dit jubileum werd stil gestaan. Aan alle drie werd een mooie bos bloemen overhandigd. Bij de koffie/theepauze werd getrakteerd door de dames die u lachend ziet staan op bijgaande foto, nl. van links naar rechts: Mini, Martha en Gerda.

Annie Schukkink