Afscheid van Jan Goolkate
14 december 2017
Burenhulpdienst Enschede van Alifa Welzijn Ouderen
14 december 2017
Toon alle nieuws

Echoplus per mail

De Stichting 55+ communiceert op verschillende manieren met haar leden en geïnteresseerden, o.a. via de 55+ website, de incidenteel verstuurde 55Plusmail en het 2-maandelijkse periodiek Echoplus.

De Echoplus is naast als blad ook al een tijdje digitaal beschikbaar. Voor geïnteresseerden wordt hiervoor na het verschijnen van een nieuwe Echoplus de “Echoplus per Mail” verstuurd. Hierin staat de internetlink vermeld, waarmee u de actuele “Echoplus” direct kunt downloaden en zo de Echoplus ook op uw computer of tablet kunt lezen.


Het aanmeldformulier hiervoor staat op de 55+ website. Ga bovenaan in het menu, naar “Echoplus” en klik op “Aanmelden Echoplus per mail” en geef hier uw gegevens in het aanmeldformulier aan.
Om typefouten bij het overnemen van de lange linkgegevens naar het aanmeldformulier te voorkomen is speciaal voor dit artikel een korte link aangemaakt waar u gebruik van kunt maken https://goo.gl/H672ar of van de QR-code hiernaast bij gebruik van een tablet. (Beide zijn gegarandeerd veilig.)

Op het aanmeldformulier kunt u tevens aangeven of u de Echoplus als blad wel of niet meer thuis in de brievenbus wilt ontvangen.

Afmelden voor de “Echoplus per Mail” of wijzigingen aanbrengen in uw gegevens kunt u daarna via de link onderaan in elke ontvangen “Echoplus per Mail” doen.

Wilt u nog eens een oudere uitgave van de Echoplus raadplegen, dan is dit ook mogelijk. Op de 55+ website is het complete archief geplaatst van de Echoplus vanaf het eerste nummer uitgegeven in september 1985. Ga hiervoor op de 55+ website bovenaan in het menu naar “Echoplus” en klik op “Archief Echoplus”.

En voor wie de oude jaargangen bewaart: we missen nog de uitgave van januari 2003, die we ook graag zouden willen scannen om de collectie te completeren.