Cursus Filosofie in discussievorm
28 juni 2018
NS-dagtocht: 26 juli
Apeldoorn
28 juni 2018
Toon alle nieuws

Afscheid van Marijke Faber

Na 7 jaar gaat Marijke Faber de groep Literatuur verlaten en wil zij zich gaan richten op de cursus ‘Reflectie op het moderne leven‘. Ze heeft veel gedaan voor de cursus literatuur. Haar drijfveer was o.a.: ik kom niet uit Twente, maar de Twentse taal en cultuur moet je overeind houden. Ze geniet van de Twentse humor. Daarnaast heeft ze de link proberen te leggen tussen de buitenlandse en de Nederlandse literatuur. Ze heeft dikke, dunne boeken, boeken met korte verhalen en poëzie aangeboden. Wat ze zelf zo mooi zegt: boeken met een bite. Via films heeft ze geprobeerd de boeken nog meer inhoud te geven. Humor en de wereld als uitdaging was haar motto.

Marijke bedankt voor jouw fantastische inzet.

Namens de Stichting 55+,

Coördinator Cultuur, Géke Zwarteveen