55+ Presentatie: 24 juli
De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo)
6 juni 2018
Beursvloer 2018
28 juni 2018
Toon alle nieuws

Excursie: 23 oktober
Klompenatelier Dijkman Luttenberg,

VERVALLEN ivm te weinig aanmeldingen

Op dinsdag 23 oktober 2018 start om 13.00 uur een demonstratie klompen maken, de geschiedenis van de klomp, de Nederlandse klomp wereldwijd, ervaringen klompenmaker, ontstaan van het oude ambacht en reizen over de wereld om ons oudste beroep te promoten.

De demonstratie neemt ruim een uur in beslag en er is tevens gelegenheid voor het nuttigen van koffie/thee met cake o0f krentenwegge. Kosten: 4,50 euro voor de demonstratie en daarnaast de kosten voor koffie etc.

U kunt zich vanaf nu opgeven bij lies.schole@home.nl. Na opgave ontvangt u alle verdere informatie. Deelname is helaas beperkt.