Excursie: 14 september
Openluchtmuseum Erve Kots te Lievelde
11 juni 2018
Verslag Excursie Groenlo 26 april
28 juni 2018
Toon alle nieuws

Excursie: 5 oktober
vliegveld Twente in de oorlogsjaren.

Op vrijdag 5 oktober 2018 start om 13.00 uur een rondleiding over het voormalige vliegveld Twente onder leiding van een gids.

We gaan terug in de tijd van de tweede wereldoorlog en bezoeken iconische shelters, bunkers, historische rolbanen, het onderkomen van het vliegtuigsquadron, de restanten uit de 2e wereldoorlog, dit alles gelegen in een markant landschap. De wandeltocht kan 2 tot 3 uur in beslag nemen, goede waterdichte wandelschoenen zijn een vereiste.

De kosten voor deze excursie zijn 5 euro per persoon. Na aanmelding ontvangt u nadere informatie over de route naar het verzamelpunt,  betaling en parkeergelegenheid. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 september 2018 bij voorkeur per mail aan: lies.schole@home.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.