Nieuwe docent Blij fit voor senioren

Na lang zoeken hebben we als opvolger voor Rita Wesselink een geschikte kandidaat voor Blij fit voor senioren gevonden. Zijn naam is Alican-Iz.

Alican gaat volgend jaar naar niveau 4 van zijn opleiding Sport en Bewegen aan het ROC en hoopt deze dan af te ronden. In zijn laatste jaar moet hij nog 2 dagen lessen volgen, maar hij kan zich op de woensdagochtend vrij maken.

Alican is inmiddels in het bezit van de certificaten „Fitness instructeur” en “Senioren in beweging”. Praktijkervaring met fitness voor senioren heeft hij o.a. opgedaan tijdens een jaar stage bij Trivora en bij het Gezondheidscentrum Wesselerbrink onderdeel „Fit en actief”.

Rita Wesselink heeft voor onze stichting 25 jaar de lessen Blij fit voor senioren verzorgd. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook Alican het lesprogramma Blij fit voor senioren op een goede en verantwoorde wijze gaat invullen.

Woensdag 5 september gaan we van 10.00 – 10.45 uur weer van start met Blij fit voor senioren.

Hans Sleeuwits
Coördinator Sport en Spel