Activiteiten cultuur
15 augustus 2018
Verslag excursie-vaarten met Buurserpot in mei en juli 2018
15 augustus 2018
Toon alle nieuws

Laatste reünie van de Meerdaagse Reizen

Op vrijdag 8 juni j.l. was het zover. De (oud)reisbegeleiders van de inmiddels opgeheven reiscommissie van de stichting hadden een reünie georganiseerd voor alle deelnemers aan de vakantiereizen. Vele ervaren 55+-reizigers (sommigen gingen meerdere keren per jaar mee) konden via korte videopresentaties van de zeven reisbegeleiders nogmaals hun vakantie herbeleven.

Van 10.30 – 16.00 uur konden we hun selectie van de vele door de jaren heen georganiseerde reizen volgen. Deze reisbegeleiders betaalden – net als iedereen – de volle reissom, maar vonden het leuk vele extra uren te besteden aan het organiseren van een reis en te zorgen voor maximale vakantievreugde van de deelnemers, indachtig het motto van 55+: Voor elkaar, door elkaar.

Nu deze meerdaagse reizen zijn gestopt, is een dankwoord op z’n plaats. Als oud-voorzitter vond ik het gepast deze taak op mij te nemen.

Namens de vele reizigers danken wij de reisbegeleiders, onder het bezielende voorzitterschap van Annie Schukkink, voor de vele uren die zij aan ons vakantiegenot besteed hebben!

Gerrit B. Gleis,

erelid en oud-voorzitter