Verslag excursie-vaarten met Buurserpot in mei en juli 2018
15 augustus 2018
Verslag excursie voormalig vliegveld Twente, 5 oktober 2018.
7 oktober 2018
Toon alle nieuws

Treinreisje – zo spijtig…

Onze treinreisje van donderdag 28 juni naar Park De Hoge Veluwe kon niet doorgaan vanwege de stakingen in het streekvervoer.

Toen het bekend werd dat de stakingen ons reisje zouden dwarsbomen, hebben Tonny en ik meteen actie ondernomen. Kunnen we een alternatief in Apeldoorn vinden, of misschien doorreizen naar Utrecht? Hoe snel kunnen we alle aangemelde deelnemers hun mening vragen? …… Naast de mensen die dagelijks hun e-mail lezen en meteen reageren, waren er ook die heel weinig hun e-mail lezen. En dan zijn er mensen die geen e-mailadres hebben; die moeten gebeld worden.

Al met al valt er in zo’n korte tijd weinig meer te vragen, maar komt het neer op actie: iedereen proberen te bereiken en de reis afblazen. Pas in het begin van de woensdagavond was iedereen op de hoogte.

Ons verzoek

Het zou fijn zijn dat u – wanneer u zich per e-mail hebt aangemeld voor een treinreisje – daarna regelmatig uw e-mail bekijkt i.v.m. eventuele wijzigingen. Verder zou het fijn zijn dat wanneer er een leesbevestiging wordt gevraagd in de e-mail, u dit schermpje niet wegklikt, maar op JA klikt. Dan weten wij dat u op de hoogte bent. Dat is een zorg minder.

Met hartelijke dank,

Tonny Jansen en Eva van der Struik