Laatste reünie van de Meerdaagse Reizen
15 augustus 2018
Excursies augustus t/m december 2018
15 augustus 2018
Toon alle nieuws

Verslag excursie-vaarten met Buurserpot in mei en juli 2018

Vanwege de grote belangstelling voor de vaart met de Buurserpot is dit uiteindelijk uitgebreid tot vijf vaarten met deze bijzondere boot. Ook is er nog een artikel in de Tubantia verschenen over deze unieke vaart door één van onze mooiste natuurgebieden (misschien hebben wij daar wel de aanzet toe gegeven).

Dat verdient dit evenement zeker, omdat het voor een groot deel wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Velen waren onder de indruk van de bijzondere natuur gezien vanaf het water. Na afloop was een drankje met een taartje op het terras van de restaurant Bi’j de Watermölle een fijne afsluiting van ons uitje.

Dank aan alle belangstellenden en de gezelligheid na afloop.

Lies Schole, excursieleidster