Curling en Schaatsen – IJsbaan Twente
12 december 2018
Activiteiten Concordia voor 55+
februari – maart 2019
31 januari 2019
Toon alle nieuws

Zelf uw levensverhaal schrijven

Hoe zou het voelen om uw geschreven levensverhaal in handen te houden?

Als beeldend kunstenares en vrijwilligster voor ouderen heb ik gemerkt hoe mooi het is als de verhalen van vroeger tot leven kunnen komen. Uw persoonlijke ervaringen kleuren uw wereld. Welke veranderingen hebben u gevormd tot de persoon die u nu bent? Dat levert mooie verhalen op en door het schrijven kun je ze ook vasthouden. Denkt u dat u een “gewoon “leven geleid hebt? Verras uzelf en anderen met uw verhalen!

Wat gaan we doen? In een groepje van 4 deelnemers gaan we gedurende acht bijeenkomsten aan de slag om de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven de revue te laten passeren. Door het delen van ieders geschiedenis komen we in contact met elkaars unieke verhaal. Het delen van onze verhalen met elkaar helpt om de verhaallijn in uw leven te ontdekken. Verder krijgt u ideeën en handige opstapjes aangereikt die het opschrijven vergemakkelijken. We gebruiken beeldmateriaal waardoor uw verhaal verder tot leven komt en een waardevol document wordt.

Computerervaring is niet nodig om mee te kunnen doen. Tevens is er hulp om het beeldmateriaal te digitaliseren.

Voor de groep die in maart start zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Verdere informatie inwinnen of opgeven kan bij Stichting Het Levensverhaal En Suite,
Stans Bakker, telefoon 053-4615384, stans@stichtingensuite.nl   of bij
Geke Zwarteveen, telefoon 053-5724339, cultuur@55plus-enschede.nl,

Start donderdagmiddag 7 februari , om 14.00 uur

Kosten: € 40,–