Toon alle nieuws

Afscheid van mevrouw Minie v.d. Post

Aan het eind van het seizoen 2018-2019 is mevrouw v.d. Post gestopt met de begeleiding van en het geven van les aan de groep creatief handwerken op de woensdagmiddag.

In de beginjaren van 55+ in het oude ziekenhuis is mevrouw v.d. Post al gestart met de lessen creatief handwerken tezamen met een andere docente. In de loop der jaren heeft ze het helemaal overgenomen, ook tijdens de periode in de fabrieksschool, Polaroid en later bij Schuttersveld.

Ze heeft dit altijd met heel veel enthousiasme en inzet gedaan, er werd nooit een les verzuimd, 55+ had altijd voorrang. Er werden prachtige werkstukken gemaakt, welke ook vaak werden tentoongesteld op de open dagen van 55+. Ze vond dat nu de tijd gekomen was om meer te gaan genieten van haar kinderen en kleinkinderen. We bedanken haar voor haar inzet en wensen haar nog vele gezonde en gelukkige jaren met haar familie toe.