55+ Presentatie: 17 december
Het kerstverhaal in de schilderkunst
23 oktober 2019
55+ Presentatie: 25 februari 2020
André Kerver – klarinettist
12 december 2019
Toon alle nieuws

55+ Presentatie: 28 januari 2020
De digitale werkplaats

Datum: 28 januari 2020
Tijdstip: 10.00 uur
Waar: zaal 1 van ’t Pluspunt
Inleider: Dave Borghuis van TwenSpace

Dave Borghuis van TwenSpace geeft een presentatie van de mogelijkheden van hun digitale werkplaats. Hij zal kort de werking van lasercutter en 3D printer uitleggen en met diverse voorbeelden laten zien wat je er zelf mee kunt maken. Na de presentatie zal Dave laten zien hoe het in de praktijk werkt door met de mini-lasercutter enkele kleine sleutelhangers met een naam erin te maken. Ook zijn er voorbeelden te zien die gemaakt zijn bij TwenSpace.

TwenSpace is gevestigd in het Robson-gebouw in Enschede. In hun makerspace kun je (onder deskundige begeleiding) leren de apparatuur te bedienen en zelf iets moois maken. Mocht je nog niet de kennis of ervaring hebben om dit te doen dan kun je één van hun praktische workshops volgen.

TwenSpace is open iedere vrijdag van 12.00-20.00 uur en zaterdag van 12.00-17.00 uur. Voor meer informatie zie hun website www.twenspace.nl of neem contact op met Dave Borghuis, tel 06-32145759, e-mail: contact@twenspace.nl.

De presentaties zijn ook voor niet-leden van de stichting toegankelijk. Entree € 2,- met gratis koffie/thee in de pauze.