Gerda Beverdam: 95 jaar, maar nog steeds actief
26 februari 2020
Expositie van 55+ leden
26 februari 2020
Toon alle nieuws

Afscheid van een enthousiast 55plusser: Hermien van Eden

Met een uitgebreide brief geschreven in een keurig handschrift beëindigde Hermien van Eden haar lidmaatschap na 30 jaar. Dit in verband met haar gezondheid. Ze hield zich o.a. bezig met naaien, schilderen, keramiek en Engelse taal. Vaak had ze de leiding. Ze memoreerde de goede en leuke tijd die ze met al deze activiteiten bij de Stichting 55+ gehad heeft.

 

Deze brief vonden wij zo leuk dat Inge Wolters en ik bij haar op bezoek zijn geweest in haar gezellige woning. Haar huis ademde aan alle kanten haar creativiteit met veel keramiek, schilderijen en kunstzinnige objecten, allemaal gemaakt bij onze Stichting. Hierbij twee oude foto’s uit haar 55+ tijd.

Het ga je goed, Hermien!

Judith Cohen