Busreis: 9 september 2020
Met de bus naar de Zaanse Schans
GEANNULEERD
15 augustus 2020
Verslag busreis naar Giethoorn op 25 augustus
21 oktober 2021
Toon alle nieuws

Busreis naar Giethoorn op 25 augustus

Met 55+ naar Giethoorn op woensdag 25 augustus 2021

Koeien in waterWe mogen er weer op uit!!

Is het geen heerlijk gevoel om er eindelijk weer uit te kunnen? Zorgeloos per bus via een mooie route naar Dalfsen voor koffie met wat lekkers. Daarna rijden we naar Giethoorn, waar het nog rustig is, voor een boottocht door de mooie natuur.

U krijgt tijd voor een wandeling over de wandelpaden en bruggetjes of om een terrasje te bezoeken. U kunt uw schildersezel meenemen, maar we betwijfelen of u er tijd voor krijgt… misschien kunt u zich tevreden stellen met het maken van foto’s.

Bootje in grachtEen 3-gangen diner in Terwolde maakt een heerlijke dag compleet. Via een mooie route gaan we huiswaarts, waar we rond 20.00 uur aankomen.

Ook niet-leden van de Stichting 55+ mogen mee, maar leden hebben voorrang. Mocht u de 55-jarige leeftijd nog niet gehaald hebben dan kunt u toch mee.

Kosten: € 58,- voor leden en niet-leden. Dit is voor de bus, koffie of thee (2x) met gebak, de boottocht, het 3-gangen diner en € 2,- voor Stichting 55+. Wilt u dit meemaken, wacht dan niet met aanmelden want vol is vol. De bus is inmiddels volgeboekt.

Aanmelden kan per e-mail: evanderstruik@gmail.com, onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer en de door u gekozen datum en opstapplaats: Kennispark (8.50 uur) of Diekman (9.10 uur) én het aantal deelnemers.

Noot van Brookhuis: We mogen reizen met alle aantallen. In de touringcar is echter een (vrolijk) mondkapje verplicht. De touringcar is coronaproof en de ventilatoren zijn in optimale conditie.

Noot voor niet-leden: Mocht het u zo goed bevallen dat u vaker mee wilt, dan verwachten we natuurlijk dat u voor slechts € 15,- per jaar lid wordt, ook al moet u uw 54ste verjaardag nog vieren. Kijk alvast eens wat er allemaal te doen is: https://55plus-enschede.nl/. Van de ca. 40 activiteiten zal er vast wel iets van uw gading bij zijn. Op 6 september gaat alles weer beginnen.

Met hartelijke groet en graag tot ziens op 25 augustus,

Ans Ring en Eva van der Struik