Oproepen van derden

Op deze pagina verzamelen we oproepen aan (bijna) senioren voor deelname aan onderzoeken, enquêtes en/of trainingen.

Onderzoek ervaring van fitte fietsers op elektrische fiets

Beste mevrouw/meneer,

Flyer UT-onderzoek fietsexperimentIk voer een onderzoek uit aan de Universiteit van Twente over de ervaring van flow tijdens het fietsen. Flow is het gevoel van volledig in het moment zijn, de tijd vergeten en controle hebben. Dit lukt ons aardig als wij alleen fietsen, maar zodra wij met anderen fietsen kan dit gevoel verloren gaan. Dit komt doordat de ander soms te snel of te langzaam voor ons fietst. De uitdaging ligt in de communicatie en verschil in fitheid. Als dit in balans is, komen fietsers samen in de flow en genieten ze nóg meer van het moment.

In mijn onderzoek kijk ik of de elektrische fiets de ervaring van flow kan herkennen. Voor het experiment in mijn onderzoek heb ik deelnemers (18+) nodig. Ik zoek specifiek ook naar 55+ers, omdat deze bevolkingsgroep vaak wordt overgeslagen in onderzoek en juist veel profijt kan hebben van meer plezier tijdens het fietsen.

Ik zoek ongeveer 24 mensen in tweetallen. Ik probeer deze mensen via verschillende organisaties te bereiken, dus alle beetjes bekendheid helpen! Zou u mij op een manier kunnen en willen helpen met het bereiken van potentiële deelnemers? Bijvoorbeeld door de flyer te delen in een e-mail, of mij toe te staan deze ergens op te hangen, of mij toe te staan een praatje te houden?

Mijn informatieflyer heb ik bijgesloten, zodat u meer informatie heeft. Klik op de afbeelding voor een vergroting. Meer informatie kunt u ook lezen en u kunt zich aanmelden via https://bit.ly/deelnemen_aan_UT_fiets_experiment.

Hartelijk dank,
Laura Kahnt (l.kahnt@student.utwente.nl)