Gerardjan Rijnders schittert in première Nederlandse Comedie
29 maart 2021
Toon alle nieuws

Laatste nieuwsberichten van Concordia

Weekprogramma 8 t/m 14 mei

Aanstaande zondag vindt de voorstelling Het mysterie van niks en oneindig veel snot plaats. Deze muzikale jeugdvoorstelling over het ontstaan van het heelal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Paul Schutten. Met low-tech, good-old-fashioned, houtje-touwtje-theatermiddelen toveren we de wereld van het immense niks in de hoofden van het publiek.

Ook is er aanstaande maandag weer een Broodje Cultuur, ditmaal met de voorstelling Tout Elan van Philip Elan en Reyer Zwart. Zij zullen chansons van de groten uit het Franse liedrepetoire ten gehore brengen. Deze liederen worden afgewisseld met jeugdherinneringen en anecdotes die voor Philippe verbonden zijn met vrijwel elk chanson.

Tot slot gaan er deze week weer drie films in première. Een van deze films is Ich Bin Dein Mensch, waarin wetenschapper Alma meedoet aan een bijzondere studie: Samenwonen met een levensechte robot, die volledig is afgestemd op haar persoonlijke behoeftes en karakter.