Commissie Doe activiteiten

Het naar behoefte organiseren van activiteiten met betrekking tot diverse Doe activiteiten, een en ander afhankelijk van voldoende deelnemers en vrijwilligers die een activiteit kunnen begeleiden of doceren.

Naam Functie Telefoonnummer E-mailadres
Harry Milius
Coördinator
06-43819612
Onder de in de rechter kolom aangekozen commissie is ook een overzicht zichtbaar van de cursussen en activiteiten die onder deze commissie vallen. Voor meer informatie klikt u op een activiteit in dat overzicht.

Heeft u interesse en wilt u zich opgeven voor één of meerdere activiteiten kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier activiteiten en dit ingevuld inleveren aan de balie op 't Pluspunt of gebruik maken van het webformulier aanmelden activiteiten.

Voor sommige van onze activiteiten en voornamelijk cursussen is vaak veel belangstelling. Daardoor zijn sommige vol en kunnen tijdelijk geen nieuwe deelnemers direct worden toegelaten. Als er teveel aanmeldingen zijn wordt er een wachtlijst gemaakt; hierbij wordt men in volgorde van aanmelding behandeld. Als u niet geplaatst bent ontvangt u daarover tijdig bericht.

U dient lid te zijn of te worden van de Stichting 55+.

Nieuws en mededelingen