Computerspreekuur

Aan alle leden van Stichting 55+ biedt de computercommissie de mogelijkheid aan om vragen te stellen over het gebruik van computer, laptop, tablet, smartphone of randapparatuur - ook van Apple.

Het spreekuur is bedoeld voor vragen omtrent het gebruik van uw apparaat en/of geïnstalleerde programma's. Wij voeren geen reparaties uit; ook geven we geen (privé-)les. Echter, vragen die vanuit een cursus zijn voortgekomen zijn welkom.
Wij zullen niet op al uw vragen direct een antwoord hebben en in sommige gevallen eerst onderzoek moeten verrichten. In zo’n geval zal er een aanvullende afspraak met u worden gemaakt.
U kunt vragen stellen over het besturingssysteem, over toepassingen zoals internet, e-mail, tekstverwerking, de beveiliging van uw computer, over foto’s op uw computer zetten, en het beheer van uw foto’s, updaten van programma’s, onderhoud van uw computer, e.d.
Er zijn computers aanwezig, maar de eigen laptop meebrengen is bij de meer specifieke vragen aanbevolen. Dit geldt ook voor randapparatuur, zoals printers en een GPS.

Zorg er bij vragen over internet en e-mail wel voor, dat u alle gegevens meebrengt: e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord, inloggegevens voor de computer, enz. En bij speciale programma's of randapparaten ook de handleidingen.

Voor het spreekuur is aanmelding nodig; dit kan bv. via ons contactformulier.

Groep --
Computerspreekuur

De spreekuren vinden plaats op:
maandag
Tijd:
11.00 tot 13.00 uur (op afspraak)
Locatie:
't Pluspunt (Lok. 4)
Schuttersveld 17
7514 AC Enschede
Groepsleider:
Team Comcom

Kosten

Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit is lidmaatschap van de Stichting vereist.
Daarnaast betaalt u €
 

Nieuws & Mededelingen