Fietsen: 16 september 2020
Duitse grensgebied en Buurse
19 augustus 2020
Toon alle nieuws

Aanleg Fietssnelweg F35

De Fietssnelweg F35 is een breed fietspad met weinig kruisend (auto)verkeer door Twente tussen Nijverdal en de Duitse grens, ongeveer parallel aan de autosnelweg A35/N35. Binnen Enschede ontbreekt daarvan nu nog een stuk tussen Twekkelerzoom en het Centraal Station.

Dit tracé wordt nu aangelegd. De uitvoerder heeft hierover een eerste informatiemail met de planning uitgegeven en regelmatige updates toegezegd. Wanneer wij deze ontvangen zullen we ze aan deze pagina toevoegen.

De aanleg zal op sommige momenten aanleiding zijn tot een stremming van het (auto)verkeer naar ons pand, met name op de Tubantiasingel bij de spoortunnel tegenover de ingang van het Volkspark.

Houdt daarom deze pagina goed in de gaten of volg de gemeentelijke mededelingen over de wegwerkzaamheden.

Mail 2: 29 november 2022.
Mail 1: 26 oktober 2022.