Toon alle nieuws

Nieuwe activiteiten Sport en Spel

Zachte yoga op stoel en meditatie op dinsdag 10 en 17 januari van 13.45 – 14.45

Na de proefles op de open dag van 27 november geeft Yoga docente Teresa Brefeld in januari twee proeflessen Zachte yoga op stoel en meditatie. Bij een deelname van 5 deelnemers gaan deze lessen door. Kom ervaren of deze les wat voor u is. Opgave bij Teresa 06-52140893 of stuur een mail naar sportenspel@55plus-enschede.nl.


 Spelletjesmiddag op vrijdagmiddag

Op vrijdag 6 januari start een nieuwe activiteit een spelletjes middag bij 55+. De deelnemers geven zelf aan wat ze willen doen. Spelletjes zoals sjoelen, rummikub, klaverjassen, jokeren, bordspellen. Na een peiling op de open dag lijkt hiervoor belangstelling te bestaan. Opgave kan door een mail te sturen naar sportenspel@55plus-enschede.nl of bellen naar de coördinator sport en spel 06-11464530. Graag ook aangeven welke spelletjes u leuk vindt. Ook zoeken we iemand die deze activiteit wil begeleiden.